Beskytt vannrørene på hytta mot frost

Beskytt vannrørene på hytta mot frost
Hvert år skjer det samme. Først kommer vinteren, så kommer kulden, deretter fryser vannrørene på hytta.

Så kommer våren, da tiner isen og vannet flommer utover gulvet med vannskader som resultat. Da er det ikke noe trivelig å komme på hytta for å slappe av. Forsikringsselskapene står heller ikke i kø for å dekke skadene dersom du ikke har gjort noe forsøk på å sikre hytter og hus mot slike skader.

Profesjonell frostsikring

I følge kalenderen blir det vinter også i år. Sannsynligvis blir det også kuldegrader i løpet av vinteren. Vil vannrørene dine på hytta tåle et frostangrep uten at det skjer noen skader??Dersom du er usikker på det bør du snarest ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med gode råd og hjelp til frostsikring av hytta di. Vi kan isolere rør og tilrettelegge for tilkopling av varmekabel dersom det er behov for det. Det finnes i dag også mange muligheter for å sette inn utstyr som stenger vanntilførselen automatisk dersom det oppstår en lekkasje eller rørbrudd.

Moderniser installasjonen

Kanskje er det også behov for en modernisering og utvidelse av hele installasjonen? Kanskje kunne det være nyttig å ha tilgang til både varmt og kaldt vann på hytteveggen til ulike bruksområder som: 

  • Vask av bil, båt med mer
  • Tilkopling av høytrykksspyler
  • Tilberedning av fiskefangsten
  • Rengjøring av grillen etterpå
  • Vann til utekjøkkenet om sommeren

Ta kontakt så diskuterer vi hvilke løsninger som finnes , hva det vil koste og når vi kan gjøre jobben

Kontakt

Postadresse:
PB 18, 2006 Løvenstad
Besøksadresse:
Øvre Rælingsvei 82 2005 Rælingen

Telefon: 63 83 60 50
Epost: steinar@lorenskogvvs.no

Se kart >>