For deg som skal bygge i sommer

For deg som skal bygge i sommer

Skal du bygge i sommer? Vi hjelper deg med både planlegging og installering av røranlegget.

Om du skal bygge hus, hytte eller et annet bygg med innlagt vann, les her og finn ut hvordan vi kan bidra til at prosjektet ditt blir vellykket.

Hvorfor bygge nytt?

Det er mange fordeler ved å bygge nytt. Blant annet får du bestemme mye innhold og utforming selv.

Ettersom det stilles strenge krav til isolasjon, ventilasjon og konstruksjon, vil boligen din også ha et lavere energiforbruk - bra for både lommeboka og miljøet, altså.

I tillegg vil du få et helt nytt hus, som neppe trenger oppussing på mange år.

Vi er her for deg

Om du først skal gå i gang med et slikt prosjekt, er det viktig å gjøre alt etter forskriftene. Det vil derfor lønne seg å sørge for at arbeid er utført korrekt og ikke minst trygt. Også når det gjelder røranlegget naturligvis.

Ved å bruke fagfolk minimerer du risikoen for lekkasje fra vannrør som fort kan føre til materielle skader i huset og gi store uforutsette utgifter.

Vi vil naturligvis hjelpe deg både å planlegge og installere røranlegget, og kan komme med råd til løsninger vi mener vil lønne seg for deg og ditt bygg.

For å tilfredsstille dagens krav i moderne bygg finnes det flere typer rørsystem enn noen gang tidligere. Vi hjelper deg å tilpasse disse slik at de møter både byggets og dine behov.

Så om du skal bygge i sommer, ta kontakt for en uformell prat i dag.

Kontakt

Postadresse:
PB 18, 2006 Løvenstad
Besøksadresse:
Øvre Rælingsvei 82 2005 Rælingen

Telefon: 63 83 60 50
Epost: steinar@lorenskogvvs.no

Se kart >>