Puss opp til jul

Puss opp til jul
Skal du også pusse opp kjøkkenet eller badet til jul?

Høsten er høysesong for oppussing av alle slag og alt skal være ferdig til jul. Dersom oppussingsprosjektet gjelder kjøkken eller baderom er det som hovedregel behov for å involvere en rørlegger.

Sikre deg mot vannskader

Det blir for dumt å bruke masse penger på nytt bad og så blir det ødelagt av vannskader første dagen. Nye bad og nye oppvaskkummer fortjener også nye og moderne armaturer som står i stil med resten av nyinvesteringen. Vi hjelper deg med avstenging av vannet når du starter oppussingen slik at du unngår vannskader underveis. I neste omgang tilpasser vi rørinstallasjonen til nytt interiør og ny plassering av dusj, badekar, vask og avløp slik at du kan legge fliser på både vegger og gulv i visshet om at rørene nå kommer på rett plass.

Montering av utstyr

Når du er ferdig med jobben kommer vi igjen og monterer alt av utstyr som klosett, dusjer, evt. boblebad og vaskeservanter, vaskekummer, oppvaksmaskiner etc. med armaturer og avløp. Til slutt tester vi at alt er tett og fungerer som det skal før du tar i bruk ditt nye kjøkken eller bad.

DU er sjefen

Du bestemmer hvordan du vil ha det og hvilket utstyr vil bruke. Vi utfører arbeidet fagmessig og gir deg garanti slik at du unngår problemer i ettertid. Det enkleste er at du tar kontakt med oss så kan vi bli enige om hvordan vi gjør det.

Ring oss gjerne i dag og avtal tid for en prat.

Kontakt

Postadresse:
PB 18, 2006 Løvenstad
Besøksadresse:
Øvre Rælingsvei 82 2005 Rælingen

Telefon: 63 83 60 50
Epost: steinar@lorenskogvvs.no

Se kart >>