Utnytt utesesongen

Utnytt utesesongen
Våren kommer tidligere og høsten varer lenger enn før. Dette gir oss gode muligheter for å utvide sommersesongen i begge ender gjennom etablering av koselige og funksjonelle uterom.

Når du skal tilbringe mer av tiden din ute i hagen har du blant annet behov for god tilgang til vann til ulike gjøremål. Det kan være seg utekraner til hageslangen eller opplegg til både vannforsyning og avløp til utekjøkkenet eller jacuzzien.

Lag maten ute

Ingenting er så koselig og samlende som å tilberede maten i hagen sammen med resten av familien. Derfor er det i det siste blitt mer og mer fokus på etablering av funksjonelle utekjøkken med både tilgang til strøm og vann. De mest avanserte løsningene har mange av de fasilitetene du er vant til fra ditt eget kjøkken i huset.

Vi kan hjelpe deg med å legge frem vannforsyning, lage avløp, enten til ordinært avløp i boligen eller til lukket system som kan tømmes. Med et slikt utekjøkken finnes det ingen begrensninger på hvor avanserte retter du kan servere din familie og gjester.

Frostsikring er viktig

Ved å forlenge sesongen vil risikoen for frost også være til stede i større grad, men det er ikke nødvendig å stenge vannet for vinteren tidligere av den grunn. For å hindre at vannet fryser er det viktig at du tenker frostsikring helt fra begynnelsen og tar det med i planleggingen. I dag finnes det gode løsninger som sikrer at du ikke får problemer med frosne rør med vannskader som resultat.

Med vår samlede erfaring og kunnskap kan vi bidra til at du kan utvide sommeren enda mer til det du drømmer om hele vinteren.

Kontakt

Postadresse:
PB 18, 2006 Løvenstad
Besøksadresse:
Øvre Rælingsvei 82 2005 Rælingen

Telefon: 63 83 60 50
Epost: steinar@lorenskogvvs.no

Se kart >>