Baderom

Det kan være mange årsaker til at baderommet trenger en ansiktsløftning. Behovene kan ha endret seg, rommet kan ha blitt ødelagt av fukt eller råte, eller røropplegg og tekniske installasjoner kan rett og slett være preget av tidens tann.

Badets bruksområder

Den første befaringen er gjerne starten på et vellykket baderomsprosjekt. I fred og ro kan vi sammen gå gjennom de faktiske forholdene, finne de smarte løsningene og avdekke eventuelle begrensninger. Noe av det aller viktigste man må tenke på før oppussingen begynner er: Hvilke funksjoner skal badet løse? Hva er behovene? Er det et kombinert bad og vaskerom?

Fagmessig utførelse

Uansett funksjon er det viktig at rehabilitering av bad blir fagmessig utført og det lønner seg å engasjere rørleggeren fra starten. Overlater du planlegging og gjennomføring av rehabiliteringen til Din Logo, kan du stole på at arbeidet blir fagmessig utført – i henhold til alle lover og forskrifter. Din Logo er godkjent bedrift i henhold til våtromsnormen.

Totalprosjekt

Vi totalrenoverer våtrom eller kun rørleggerarbeidet. Vi tar hele jobben med alle håndverkere under vårt ansvar om dette er ønskelig.

  • Planlegging og prosjektering
  • Forskrifter og regelverk
  • Teknisk installasjon
  • Baderomsmøbler og interiør

Ta kontakt med Lørenskog VVS for pristilbud på hele jobben, eller kun deler av denne.