Rørsjekk

Statistisk sett er det større fare for at du opplever vannskader enn innbrudd i boligen din. Ved å gi boligen en rørsjekk, kan du enkelt unngå kostbare vannskader.

Sjekk tilstanden til VVS-utstyret

En plettfri fasade på baderommet er ingen garanti mot problemer inne i gulv og vegger. Vannlekkasjer fra rør, kraner og koblinger kan fort bli en dyr affære. Rørsjekken er en sikkerhetskontroll som skal kunne påvise feil og mangler som i verste fall kan forårsake fremtidige vannskader. Kontrollen gjennomføres av en sertifisert rørlegger, som skal sjekke alle boligens VVS-installasjoner, som vaskemaskin, oppvaskmaskin, varmtvannsbereder, toalett, vannrør og koblinger.

Hvor ofte bør du sjekke?

Hvor ofte du bør ta en rørsjekk kommer litt an på boligens alder, samt alder på VVS-utstyret ditt, men som hovedregel er det smart å få fagfolk til å se på VVS-anlegget omtrent hvert femte år. Vannskader er kostbare, og jo før du oppdager problem, jo bedre. Selve rørsjekken gir imidlertid ingen garanti mot fremtidige vannskader, men vi kan avdekke mange risikofaktorer.

La Lørenskog VVS kontrollere tilstanden til VVS-utstyret ditt, og utføre nødvendig arbeid for å unngå vannskader.