Kjøkken/Vaskerom

Kjøkkenet blir i økende grad brukt som et samlingspunkt for hele familien.

Vi inviterer gjerne gjestene inn hit, og mange lar kjøkkenet bli en del av stuen. Stadig flere stiller derfor krav til funksjonalitet og utseende når de velger kummer og kraner til husets hjerte.

Ditt nye kjøkken fra A til Å

Uansett hvordan du ønsker ditt nye kjøkken er det viktig at arbeidet blir fagmessig utført. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra design og idemyldring til ferdig installert kjøkken og tilbyr:

  • Veiledning og planlegging
  • Personlig oppfølging – hjemmebesøk
  • Tegningsforslag og planløsning
  • Montering
  • Service og oppfølging

Et hav av muligheter

Utvalget er i ferd med å eksplodere når det gjelder kraner og vasker til kjøkkenet. Kjøkkenkraner finnes i mange former, fra det tradisjonelle og minimalistiske til futuristiske apparater som sprenger grenser for hva vi er vant til å se på en kjøkkenbenk. Flere kraner er utstyrt med teknologi som gir deg vann ved berøring eller bevegelse. Noen kraner har til og med elektroniske kontrollpanel som viser temperatur og vannmengde.

Valget av form og materiale på kjøkkenkummen er med på å prege kjøkkenet både i design og funksjonalitet. Kanskje hjørneløsningen gir en optimal arbeidssone? Eller hva med en rund kum som endrer inntrykket av vaskesonen fullstendig? Porselenvask på kjøkkenet er mindre vanlig, men tåler ekstreme temperaturer og har liten risiko for ødeleggelser.

Ta kontakt med Lørenskog VVS for pristilbud på hele jobben, eller kun deler av denne.